18.5.2022

Koe maaseutu kaupungissa – Farmari Mikkelissä kesäkuun lopussa

Farmari 2022 -maatalousnäyttely on koko perheen tapahtuma, joka esittelee suomalaista ruuantuotantoketjua pellolta pöytään, unohtamatta parhaimpia kesälomakauden elämyksiä. Tapahtuma järjestetään Mikkelissä 30.6.-27.2–2022.

Farmari on kolmen päivän näyttely täynnä eläimiä, koneita ja ihmisiä. Näyttelyalueelta löytyy kaksi monipuolista konekenttää sekä mielenkiintoinen metsäosasto, josta voi ammentaa uutta tietoa. Erilaisilla sisä- ja ulko-osastoilla pääset tutustumaan vaikkapa kädentaitoihin, eräilyyn, vapaa-ajan mahdollisuuksiin, asumiseen ja harrastamiseen. Kotiin viemisiksi voi jokainen ostaa vastuullista lähiruokaa. Tapahtuma on täynnä unohtumattomia kohtaamisia ja kokemuksia!

Vastuullisuus ei jää pelkkiin kotimatkan eväisiin, sillä koko tämän vuoden Farmarin teemana on vastuullisuus. Vastuullisuus näkyy Farmarissa mm. ohjelmissa, teemoissa, kotieläinkentällä, näytteilleasettajien osastoilla sekä vierailukohteissa. Ainutlaatuisen näyttelystä tekee maaseudun ja maa-ja metsätalouden yhdistyminen kesän yhdessä suurimmista kesätapahtumista, unohtamatta tärkeitä kohtaamisia alan ammattilaisten ja kuluttajien välillä.

Kesäsuunnitelmiin kannattaa lisätä koko perheen reissu Mikkelin Kalevankankaalle, kohti unohtumattomia kokemuksia ja kohtaamisia maatalouden parissa. Osta liput ennakkoon edullisemmin ja vältät jonotuksen: https://www.lippu.fi/artist/farmari-2022.

 

Tapahtumaa odotellessa kannattaa ottaa Farmarin sometilit seurantaan:
Facebook (@ProAgria.Farmari)
Instagram (@farmari22)
Twitter (@Tule_Farmariin)

 

Kesähelteitä siis odottelemaan ja nähdään Mikkelissä!