21.4.2022

NUORISOFESTIVAALI MIKKELI ON AIR 7.5.2022

Mikkelin nuorisopalvelut ja Mikkelin kulttuuripalvelut järjestävät nuorisofestivaalin Mikkeli On Air lauantaina 7.5.2022. Tapahtumassa juhlistetaan kulttuurista nuorisotyötä. Samana päivänä tapahtuma järjestetään myös Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä.

Mikkelissä päivän aikana järjestetään erilaisia työpajoja ja aktiviteettejä klo 13–16 välisenä aikana. Nuorilla on mahdollista kokeilla erilaisia nuorisoaktiviteettejä ammattilaisten johdolla. Tarjolla on katukorista, skeittausta, graffitia, tai chitä, käsityötä, dokumenttielokuvaa sekä rap-työpaja.

Tapahtumapaikkana toimii Kirkkopuisto, Maaherrankatu ja Stellan Tähtitori. Lava-ohjelma Stellassa alkaa klo 17:00. Lavalla nähdään ensin nuorisoryhmien esityksiä klo 17–19 välillä. Esitykset on poimittu Nuori Kulttuuri On Air -videokatselmuksesta. Mukana on mm. musiikkia, teatteria, tanssia, videotaidetta ja animaatiota. Tämän jälkeen alkaa livelähetys Tampereelta, jossa saamme seurata erilaisten nuorisoryhmien esityksiä eripuolelta Suomea.

Mikkeli On Air festivaalin kruunaa yksi maamme ykkösartisteista Costee, joka esiintyy klo 21:00 Stellan Tähtitorin lavalla. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille nuorille ja tapahtuma on täysin päihteetön. Tapahtuma päättyy klo 22:30.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Mikkelin nuorisovaltuuston kanssa, joka on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tapahtumaa. Muita yhteistyökumppaneita ovat mm. Kulttuurin unelmavuosi -hanke, Mikkelin NMKY, Mikkelin rullalautailijat ry, Etelä-Savon Pride ja Mikkelin Seudun Nuorisoseura.

 

Yhteystiedot:
Jani Lastuniemi
Mikkelin nuorisopalvelut
jani.lastuniemi@sivistys.mikkeli.fi
044 794 2438

Susanna Latvala
Mikkeln kulttuuripalvelut
susanna.latvala@sivistys.mikkeli.fi
050 311 7204