1.3.2022

Voimakkaan hyvän tuulen varoitus!

KERRAN MUUTTAA MIKKELIN SATAMAAN

 

Kerran Mikkelissä 22” on Mikkelin satamassa 8.-9.7.2022 järjestettävä independent K-18 rockfestivaali. Paljon toivotuille Etelä-Savon omille lähifestareille, on lyhyt kävelymatka Mikkelin torilta ja matkakeskuksesta. Luvassa on pieteetillä, paikallisten toimijoiden kanssa yhdessä suunniteltu kokonaisuus, jossa jokaisen kävijän viihtyvyys on ykkössijalla.

Haluamme mahdollistaa kaikille sopivan väljästi tilaa rokkailla. Alueelle otetaan maksimissaan 1250 kävijää/päivä. Myös rauhoittumiseen ja seurusteluun on normifestareita enemmän mahdollisuuksia, sillä alueella on yksi iso sähköinen lava ja toinen rauhallisempi akustinen lava. Yömyöhäänkään ei tarvitse kotiinlähtöä venyttää, sillä viimeinen yhtye lopettaa kumpanakin iltana klo 23:30. Perjantai-ilta huipentuu Hurriganesin 50 vuotista taivalta kunnioittavalla show:lla. Suomen virallisen Hurriganes-tribuuttibändin vieraaksi saapuu Hurriganes-kitaristi Janne Louhivuori. Alueelle kurvaa myös Suomen ikonisi rokkikärry, eli aito ja alkuperäinen Roadrunner Cadillac. Lauantai-illan pääesintyjänä nähdään kovassa nosteessa oleva Lähiöbotox.

Konserttielämykset lisäävät tutkitusti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sitäkin on tutkittu, että rockmusiikin kuunteleminen tekee ihmisestä onnellisemman ja vahvistaa itseluottamusta. ”Kerran” on juuri sinulle, joka et ole vielä rock-konsertin voimaannuttavaa vaikutusta kokenut, ja sinulle, joka olet sen tässä välillä unohtanut. Tietenkin se on myös meille, joilla rock-musiikki yltää sieluun saakka. Olipahan rockhistoriasi millainen tahansa, toivotamme sinut tervetulleeksi kesän mukavimmille lähifestareille, kokemaan rock-musiikin voima ja energiat livenä!

Ennen kesän päätapahtumaa järjestetään ”KERRAN BÄNDIKISA”. Kisan voittajalle on luvassa esiintyminen Kerran Mikkelissä 22 festareilla lauantaina 9.7.2022. Kisa järjestetään ravintola DOM:issa, Mikkelissä perjantaina 1.4.2022. Tapahtuma alkaa klo 20. Vapaa pääsy. K-18.

Bändikisaan pääsi kilvoittelemaan viisi yhtyettä:

NITRIK (Mikkeli), SIR COVERNATOR (Mikkeli), VOUTSA (Seinäjoki), KAMARA (Hankasalmi) ja WHITEOUT (Tampere). Kerran bändikisaan virtaa antaa Suur-Savon Sähkö.

 

”Kerran Mikkelissä 22” festivaali
Mikkelin Satamassa 8.-9.7.2022
www.kerrannii.fi