Saimaa Stadiumi

Tapahtumia urheilusta kulttuuriin ja messuista kansainvälisiin konferensseihin

Yhteydenotot

  • Saimaa Stadiumi
  • Myynti
  • +358 20 7699 099
  • sales@saimaastadiumi.fi

Sijainti

Saimaa Stadiumin tilat on luotu tunnelmaltaan ja kooltaan mitä erilaisimpien tapahtumien näyttämöksi. Stadiumilla on noin 1500 katsomopaikkaa.
Kokonaisuudessaan sen uutuuttaan hohtaviin tiloihin mahtuu jopa 5000 henkilöä.

Saimaa Stadiumi on osa Mikkelin Kalevankankaan vetovoimaista urheilun ja tapahtumajärjestämisen kokonaisuutta, johon kuuluvat myös Liiga-halli Ikioma Areena ja maineikas Mikkelin Ravirata. Kulku kaikkiin näihin kohteisiin on mahdollista Stadiumin pääsisäänkäynnin kautta.

Tutustu tarkemmin tästä

Lisätiedot

Henkilömäärä
Saimaa Stadiumin tilat tarjoavat monia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Urheilu- ja liikuntatapahtumien lisäksi tilat voidaan muuntaa konfrenssi-, kokous- tai messukäyttöön ja lavarakenteilla tiloihin saadaan katsomopaikat tuhansille katsojille. Kiinteitä katsomopaikkoja on noin 750 kappaletta sekä siirrettäviä teleskooppikatsomopaikkoja 750 kappaletta. Suuret kokous- ja konferenssitilaisuudet voidaan järjestää jopa 5000 henkilölle.
Lattiapinta-ala/tilan koko
Saimaa Stadiumi tarjoaa omien kumppaniensa kautta tapahtumarakentamispalveluja. Stadiumilla on valmiina koko permantoalueen suojaukseen riittävät suojalevyt sekä matot. Lisäksi tapahtumanjärjestäjällä on mahdollisuus hyödyntää Eurotrussin 12 metriä x 10 metrin esiintymislavaa sekä 36m2 videoscreeniä.