Saimaa Stadiumi/ LepoSyke-neuvottelutila

Yhteydenotot

  • Saimaa Stadiumi
  • Myynti
  • +35820 7699 099
  • sales(at)saimaastadiumi.fi

Sijainti

LepoSyke-neuvottelutilan kalustesuunnittelussa on otettu huomioon istumatyön haitat. Tilan kalustus poikkeaakin perinteisestä kokoustilasta, kuten kuvista voi jo huomata. Kalustukseen kuuluu liikuteltavat rahit 50 hengelle sekä perinteisempiä tuoleja noin 20 hengelle. Tilasta löytyy myös 12 kappaletta korkeudeltaan säädettäviä ja siirreltäviä työskentelypöytiä. Tilassa voi kokousten lisäksi järjestää esimerkiksi monipuolisia liikunta-aktiviteetteja. Ikkunoista on myös upea näkymä suoraan liikuntahalliin, ja tilaa voidaankin hyödyntää myös tapahtumien yhteydessä esimerkiksi VIP-tilana.

Tilan molemmilta päätyseiniltä löytyy dataprojektorit sekä Click Share -järjestelmä, johon oma tietokone on helppo yhdistää. Erikoisuutena tilaan voidaan luoda esimerkiksi 180 asteen luontomaisema vaikkapa kokouksen taustalle tai tilaan voi varata kokouksen yhteyteen vartin aktivoivan pelihetken älyseinällä. Pyydä tästä tarjous erikseen!

LepoSyke-tilan voi jakaa myös kahteen pienempään kokoustilaan väliseinällä: perinteisempään Lepo-tilaan sekä rahit sisältävään Syke-neukkariin.

Lisätiedot

Henkilömäärä
1-50