Kulttuuritila 22

Avoin ja rohkea kulttuuritila Mikkelissä

Yhteydenotot

  • Minttu Tamski
  • tuotantokoordinaattori
  • Tuottaja
  • +358505123113
  • info@kaukasus.fi

Sijainti

Kulttuuritila 22 on Esittävän taiteen kollektiivi Kaukasuksen hanke, jonka tarkoituksena on tarjota Mikkelin alueen asukkaille matalan kynnyksen kohtaamispaikka kulttuurin ja taiteen äärellä.

Heinäkuussa 2022 avattu Kulttuuritila 22 tarjoaa yhteen kutsuvia teemailtoja, työpajoja, yhteisötaidetta ja mahdollisuuden oppia taiteesta. Tilan taiteellinen ohjelmisto koostuu vierailevien artistien keikoista sekä Kaukasuksen omien tuotantojen esityksistä. Tila on vuokrattavissa muiden toimijoiden käyttöön sekä yksityistilaisuuksiin. Kulttuuritila 22:n ydinajatus on olla turvallinen, rohkea ja vapaa tila jokaiselle tilaan astuvalle. Feministiset ja antirasistiset arvot korostuvat Kulttuuritila 22:n ja sen taustalla toimivan Kaukasus-kollektiivin arvoissa. Kulttuuritila 22 on näiden arvojen mukainen oleskelutila ja tapahtumapaikka. Kaikki tilan käyttäjät sitoutuvat noudattamaan näitä periaatteita.

Lisätiedot

Palveluajat, lisäpalvelut
Kulttuuritila 22 on avoinna ti-to klo 12–18 pe klo 12–21 la klo 10–18 (muut ajat erikseen sovittavissa) Tilasta on ostettavissa kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. Tilaan on mahdollista tilata tarjottavia Marika Tuhkalaiselta p. 044 986 8616 / tmi.marika.tuhkalainen@gmail.com
Henkilömäärä
Tilan enimmäishenkilömäärä on 90 hlö. Tilassa on katsomopenkit 32 katsojalle. Näiden lisäksi perusvarustukseen kuuluu 4 pöytäryhmää, joissa on 16 istumapaikkaa sekä sohvaryhmä 6 hengelle. Yhteensä 54 istumapaikkaa. Pöytiä ja tuoleja on mahdollisuus järjestää lisää ilmoittamalla asiasta ennakkoon.
Lattiapinta-ala/tilan koko
Lava voidaan sijoittaa vapaasti tilaan.
Anniskeluoikeudet
Ei ole