Kenkäveron Rantapaviljonki

Yhteydenotot

  • Myyntipalvelu
  • 0440 162 270
  • myyntipalvelu@kenkavero.fi

Sijainti

Puutarhan siimeksessä, aivan Saimaan rannalla kokoustajia odottaa rantapaviljonki. Valoisa sali ja omat mukavuudet sekä kesäaikaan käytössä oleva iso ulkoterassi takaavat kokousväkenne viihtyvyyden omassa rauhassa. Rantapaviljonki on käytettävissänne tarpeen mukaan elokuun puolesta välistä juhannukseen saakka.

Kenkäveron rannassa, puutarhan katveessa on moderni rantapaviljonki, joka toimii kesäisin kesäkahvilana sekä ympäri vuoden varattavissa olevana juhla- ja kokouspaikkana. Rantapaviljongin valoisa sali ja saunatilat sekä kesäaikaan käytössä oleva iso ulkoterassi ovat rauhallinen paikka järjestää yritystilaisuuksia, kokouksia ja perhejuhlia.

Aloita virittäytyminen kokouspäivään tuoreella kahvilla ja käsin leivotulla leivonnaisella, istahda hetkeksi terassille ja suuntaa katse Saimaan liplattaviin aaltoihin tai jäiseen ulappaan ja anna tilaa uusille ajatuksille. Kokouspäiväsi rantapaviljongilla voi alkaa. Lounasaikaan otetaan happihyppely päärakennukselle herkulliselle lähiruokalounaalle ja taas ajatus kulkee. Kun iltapäiväkahvin aika koettaa on lupa herkutella.

Lisätiedot

Henkilömäärä
2-25