Uhkua

aito - juureva - välitön - vastuullinen

Yhteydenotot

  • Asta Aalto
  • +358 40 7447 631
  • asta@uhkua.fi

Kestävällä tavalla toteutettuja luonto- ja lähiruokaelämyksiä Saimaalla

Uhkua järjestää luontokokemuksia ja lähiruokaelämyksiä Saimaan arvokasta järviluontoa kunnioittaen.

Toimimme ympärivuotisesti pääosin Luoteis-Saimaalla, Yöveden ja Louhiveden ympäristöissä, mutta tilauksesta olemme valmiita lähtemään kauemmaskin. Vesillä liikumme avokanootein tai pienellä 12-paikkaisella kalastajaveneellä. Käytettävissämme on kauniita kokemisen arvoisia paikkoja ja reittejä ammattitaitoisen oppaan johdolla, sekä vesillä että maissa. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme. Lähiruokaelämykset järjestyvät niin luonnon helmassa kuin sisätiloissa ja raaka-aineet saadaan omasta puutarhasta, lähivesiltä ja -luonnosta. Lisäksi käytämme laadukkaita paikallisten toimijoiden tuotteita.

Retkeilyn ja luontoruokaelämysten lisäksi Uhkua tarjoaa myös elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Lempeät löylyt ja hyvät yöunet onnistuvat Uhkuan kelluvalla lautalla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja hyvin yksinkertainen, mutta ylivoimaisen mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrottautua arjesta ja antaa luonnon viedä. Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää siellä illanviettoja isommalle porukalle. Ruokapalvelut lautalle onnistuvat kauttamme tarvittaessa.

Jos haluat retkeillä omatoimisesti vuokraamme käyttöösi avokanootteja, tervattua soutuvenettä, telttasaunaa, riippumattoja, lumikenkiä ja muita retkeilyvälineitä.