Darcmedia

Yhteydenotot

  • Manu Eloaho
  • Tuottaja
  • Darcmedia mediatuotantopalvelut
  • 040 8266093
  • manu.eloaho@xamk.fi

DARCMEDIAN VIRTUAALITAPAHTUMAT JA LIVESTREAMIT

Livestriimaus on videopalvelu, jonka avulla viestit helposti ja nopeasti asioita henkilöstölle, asiakkaille, sijoittajille tai mille tahansa muulle kohderyhmälle. Toimestamme järjestyy striimituotannot, videotuotannot, taltioinnit, striimaus- ja videointikoulutukset ja yhteistyökumppaniemme kautta myös avaimet käteen -toteutukset koko tapahtuman järjestämiseen, oli kyseessä sitten yleisötapahtuma, hybriditoteutus tai kokonaan virtuaalitapahtuma.

Infotilaisuus, koulutustilaisuus tai seminaari ei ole sidottu paikkaan eikä sinun tarvitse huolehtia mistään lähetykseen liittyvistä teknsistä järjestelyistä. Tilaisuus lähetetään suorana videolähetyksenä internetissä, jolloin voidaan tavoittaa mahdollisimman suuri määrä vastaanottajia.

Palvelu sisältää kaiken lähetyksen toteuttamiseen tarvittavan tekniikan ja työvoiman, jolloin voit keskittyä täysin itse tilaisuuteen. Studiomme sijaitsee Mikkelissä, mutta toimimme koko Kaakkois-Suomen alueella.

Livestriimauksien lisäksi toteutamme studiotuotantoja omassa 100 neliömetrin studiossamme, monikamerataltiointeja kenttäolosuhteissa sekä tapahtumien kuvansiirtoja ja screen-videotuotantoja, omalla liikuteltavalla tuotantokalustolla. Livetuotantojen lisäksi toteutamme myös videotuotantoja, aina yritys- ja koulutusvideoista mainos- ja markkinointivideoihin.

Darcmedia on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva tuotantoyhtiö. Meillä on kokemusta video- ja streamtuotantojen osalta jo lähes 20 vuoden ajalta ja toteuttamamme streamtuotannot lasketaan tuhansissa. Seminaarit, koulutukset sekä urheilu- ja kulttuuritapahtumien livetuotannot ovat meille tyypillisimpiä toimeksiantoja, mutta vaikka mielessäsi olisi ”jotain ihan muuta”, kannattaa olla meihin yhteyksissä, niin pohditaan yhdessä paras toteutusmalli tapahtumasi mediatuotannolle.